Polityka Prywatności

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe, ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji, usunięcia lub zablokowania jakichkolwiek danych, które są nieprawidłowe.

Dane naszych Klientów przetwarzane są przez AUH Siódemka oraz firmę Morinda z siedzibą w Provo (Utah, USA) podmiotom zależnym i stowarzyszonym z Morindą na całym świecie i innym Niezależnym Konsultantom należącym do tej samej organizacji sprzedaży lub linii dystrybucji w wyłącznym celu administrowania sprzedaży i dystrybucji produktów Morinda oraz do przedstawiania Niezależnym Konsultantom raportów sprzedaży w ramach wspólnej organizacji sprzedaży. Klient, podpisując Umowę, zgadza się i rozumie, że jego dane osobowe będą przekazywane do krajów o poziomie prawnej ochrony prywatności innym, niż zapewniany w kraju ojczystym klienta.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta, albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Pliki Cookies w naszym sklepie zawierają informacje:

  • informacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.

Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tamtych stron. Podejmując decyzję o przejściu na taką stronę, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez inne strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Naszym Klientom wysyłamy materiały reklamowo – promocyjne, jednak w każdym momencie Klient może poinformować nas, że nie chce takich materiałów otrzymywać. Wówczas jego adres e-mail zostanie usunięty z bazy danych Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres biuro@truage-polska.pl bądź telefonicznie pod numerem +48 600426066.

Pokaż komentarze (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress