Father of Superfoods

Zennoa

Noni to nazwa, jaką nadali Polinezyjczycy wiecznie zielonemu drzewu morinda citrifolia. Można je spotkać nie tylko w Polinezji, ale także w tropikalnych regionach Afryki oraz w Chinach, Malezji, Indiach i na prawie całym obszarze Pacyfiku. Jednak najbardziej wartościowe owoce, rosną na Polinezji, gdzie istnieje sprzyjający roślinie klimat. Jest czyste powietrze, woda, wulkaniczna gleba.
.

Dzisiaj Zennoa jest globalnym liderem przemysłu Noni oraz Welness i w dalszym ciągu rozwija swoje produkty. Będąc pionierem w przemyśle Noni, John Wadsworth i Zennoa prowadzi badania naukowe, stale rozwija firmę na kolejnych rynkach, promuje zdrowy stylu życia, oraz wprowadza na rynek coraz lepsze produkty. Ten stały rozwój zdecydowanie wyróżnia Zennoa na tle konkurencji i jest świadectwem najwyższej jakości, której inni producenci mogą wyłącznie pozazdrościć.

Pierwszy na świecie sok z Noni

Firma Zennoa zbiera owoce Noni wyłącznie na wyspach Polinezji Francuskiej, które zapewniają najlepszą jakość owoców. Zennoa opracowała również unikalny, opatentowany proces tzw. Świeżej Pasteryzacji „Fresh Pasteurized”, dzięki czemu Nuku Hiva zawiera wszystkie składniki odżywcze, witaminy, minerały, związki fenolowe i irydoidy w stanie nienaruszonym, tak jakby dopiero przed chwilą owoce zostały zerwane z drzewa. Żaden inny producent nie ma wglądu do tej procedury, dlatego wszystkie inne produkty na rynku wytwarzane z wysuszonych owoców, lub liofilizowane a później rozcieńczane, nie dorównują jakością produktom Zennoa.

Pokaż komentarze (1)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress